Our Cycle Of Life...

By: Siti Fatimah Khairiah M Amin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Nov-2008 07:14 Email | Share | | Bookmark
Angah Pak Uda Wedding...

 
 
 
View all 12 photos...


Friday, 8-Aug-2008 06:29 Email | Share | | Bookmark
Tengok progress umah dekat Serdang

 
 
 
View all 4 photos...
Skg ni umah yg aku beli dah naik bertingkat tingkat...tak saba nak tggu 2010 umah ni siap...nak deco gempaq2...hehehehe....dah mcm2 dalam kepala...nak renovate dapor kasi mcm dapor Vivien...tp peti ais jer la yg sama...yg lain tuh haram...muahahha...mintak2la umah ni tak bermasalah mcm umah member2 yg penah ada prob ngn developer...aminnnn


Friday, 8-Aug-2008 03:51 Email | Share | | Bookmark
Our 2nd Year!!!

Kami betolakk....
Smpai kt pelabuhan...eh dh atas feri dh..:D
tido time....
View all 40 photos...
Dengan bangganya telah genap la 2 tahun PERKAHWINAN kami pada tarikh 4 Ogos 2008 yg lalu..Alhamdulillah...............Bersyukur kehadrat ilahi relationship kami masih intact....Wpn kadang2 ada perasaan tensennn je..wakakakaa...ase syahdu plak mengenang balik........He's still the one i love and adore so dearly................

Aku habis je BTN pada 4 ogos..ptg tu balik baring2 jap..mlm pn tros tdo..esok pg2 bgn tros packing2..skejapan aje.....yelah..dh bape kali plan nk ke Penang di cancelled kn...Akhirnya br la jd...alhamdulillah.............So pada 5 Ogos bertolak lah kami ke Penang penuh excited nya....

Aku dgn tak plan bj ...mmg aku sempoi giler la...tak cunn..tak best..tudung pn bwk yg bukan2 je..pstu hubby siap aku lupa nk sumbat spender die..huwaaa...punye la tergesa2..sbb hubby kasi dateline 730 dh ade atas jln..kui kui kui.......tu pn 740 br la ada atas jln...kes kes kes...

smpai2 je kt butterworth..wah mcm tak sangka je...pstu ni kire hari pertama la bersama firdaus setelah 5 hari ditinggalkan..so masih janggal lg...dengan die takmo susu badan nye..dgn pukul 10 time tdo die je..huwarghhhh..sabo jela aku....ekekeke

pastu firdaus dh tak mkn buboq la org penang kata...so mkn bese jela.....tp sbbkan die dh besar die nk suap sendiri so mcm tak byk sgt la mkn..aku yg risau...pstu bg mkn coklat tros jd mcm hyperactive...kaki nk bergerak2 je mcm first time aku scan die masa dlm perut aku dlu...ish ish....aku pn 1..dh tau budak2 kalu mkn coklat akan jd cmtu bg gk mkn coklat kn..ekekekekekeke

hari petama jln2 cr mkn..hubby aku mcm tak penat...excited sungguh die..akhirnya janji2 dikotakan..alhamdulillah....wpn 3 hari 2 mlm je kami di sana..tp kami sgt enjoyyy.....sgt hepi.... ...dan sgt jimat..b4 ni kalu gi naik flight wpn tambang murah nk sewa kete lg apa lg...dekat sribu...ni takdelah smpai ribu........ mkn pn wpn tmpt cikai tp sedap..penang mmg mkn sedap2..cume tak semeriah dlu......sbb dh asingkn tmpt mkn cina n islam..so mcm kt tang melayu tu kurang meriah...byk tutup..kenapa ek? tp overall..ok jgk la........

dan lasttt skali before balik..dpt jgk merasa mkn Mee Goreng Mamak...mmg tiada tandingannya...kt KL takdekkk wa ckp lu!.......


Friday, 8-Aug-2008 03:39 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Muhammad Firdaus Bin Shahrun Hisam..

Tiuppppp
Bkn pegang..tiupppp
Hepi beday to uuuuu
View all 6 photos...
Happy birthday sayang..

Akhirnya anak mama ni masuk jugak setahun....Lantak ko lah firdaus..kejap panggil mama kejap panggil ibu...ish ish...ehehehee........abah jugak yg best....ish ish...sapa yg bersalin nih..tak aci tak aci..ekekekekeke.....

Tapi kadang2 panggil mama lama2 jd mamam..ahahaa..siot tul...ekekeke....

takpela..tp mama lebih best...asenye lebih padan...ibu tu keibuan sgt..i ni takdela keibuan sgt..bese2 je.........

Firdaus br pandai berdiri sendiri..tp masih takut2 lg nk melangkah..tak lama lg berjalan la kot..Biar lambat ye sayang..asalkan selamat...

Hadiah2 beday firdaus dr mama n abah tak de dlm gmbar..sbb malas nk amik..muahahahaha..nti2 la ek sayang......tp ade 1 lg bende nk kene bli tp bli bole lg this month - kusi makan...kan kan..cian anak mama kene berdiri stiap kali nk bg mkn....cian ke tak tahan nk kejar...kui kui kui.....

Bila dh setahun ni asenye firdaus dh sgt ready to become big brother..tp nanti2 la syg ek..tak berjaya lg..ekekekekeke...

Apa2 pn....mama sgt sori sbb tepakse tinggalkan firdaus for 5 days....tp mama sgt rindu kt firdaus sentiasa..be a good boy.....Dh besar nnti jdlah org yg beriman kepada Allah.......Teguhkn lah taqwa....dan pertahankan lah bangsa kamu..Moga jd org yg berjaya dunia dan akhirat..dipertemukan jodoh yg juga beragama, berilmu, beriman dan bertaqwa...amin amin Ya Robbal Alamin..........


Friday, 8-Aug-2008 02:51 Email | Share | | Bookmark
Kursus Induksi UMUM 2008 Bil 4

masa nk exam....31hb/7....
ni nama die ana..tgh pregnant tuh..
yg ni dh berpunya...
View all 39 photos...
Ni lah time aku gi kursus induksi. Before pegi beriya2 aku taknak pegi. Smpai org ckp apa pn taknak dgr..muahahaha..

takdela aku piki anak aku laa..sian die kecik2 dh kene tinggal kn..tp 5 hari jela kene tinggalkan.....tp ase besalah gk la...hubby gi team building 2 hari pn aku dh ase seksa..ni nk tinggalkan die ngn firdaus 5 HARI!! kesian kt hubby....

lepas tu everything turn out to be very OKAYY..alhamdulillah..siap hubby bejaya train firdaus tdo dr kul 10pg smpai kul2ptg..kalu tebangun awal kompom die ngamuk...ekekekekeke........dgn aku pn kul 10 je start la nangis2 ngantok...pstu kalu kul 12 dh terbangun siap ngamuk2.....tp klau kul 1 lebeh sket tebangun ok...maksudnya dh ckp la masa tdo die...ekekekek..klaka plak kadang2..wpn kadang2 ase nk cekikkk jee..ahahahahaha..tensen weih die nangis takmo benti...

aku tak dpt bygkan cmne hubby aku jaga firdaus sepanjang pemergian aku..tp as fas as die story...sume nye ok dan smooth je..alhamdulillah..mmg btol la org kata..hubby aku ni SANGAT PENYABAR...ehehehe......tenkiu ye bang...nyum nyum...ehehehehe.......

Sepanjang pengkursusan aku plak....ok la..induksi best la..tp slalu kene balik lmbt n jalan sgt jem...amat tidak membest kn aku......ehehehehe..tp BTN best giler..slain dpt berkenalan ngn doktor2....sgt best......mak kn kempunan jd doktor uols...ekekekekeke

ok la..enjoyzzz...............


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net